Reviews Hotel Stellenhof Country House***

24 May 2013

Stellenhof Country House***
Reviews Hotel Stellenhof Country House***
51 Divisional Road, 6105, Kirkwood
If you want to avoid disappointment during your holiday in Hotel Stellenhof Country House***? Then take a look at the reviews of Hotel Stellenhof Country House*** in Kirkwood, written by other travellers.
Hotel Stellenhof Country House scores a 8.3 out of 10, based on 10 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Hotel Stellenhof Country House***? Take a look at the reviews of Hotel Stellenhof Country House*** in Kirkwood, placed by visitors. Next to that you can find 29 vacation photos regarding Hotel Stellenhof Country House*** on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Stellenhof Country House*** Kirkwood. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

There are 10 reviews of Stellenhof Country House***

7.6
8.6
7.8
8.9
Show reviews from:
Friends, November 2011
"Fantastisch plekje in de buurt van olifantpark"
Ger
Rooms
08/04/2012 Heel vriendelijke ontvangst. Mooie omgeving. Prachtige, grote kamers.

Friends, October 2010
"Heel leuke lodge"
Rob
Rooms
25/12/2010 Met heel veel zorg ingerichte kamers. Vriendelijke en behulpzame dochter. Ligt heel goed voor een bezoek aan het Addo Elephant Park. Vanaf de hoofdweg is de weg naar de Lodge is niet al te lang, maar wel erg slecht. Het is jammer dat je voor het diner(in het donker) weer ergens anders naar toe moet.

Family with young children
"Prachtig, wat een rust!"
Verhoeven
Child friendly
31/08/2009 Hele fijne dagen gehad. Mooie kamers, heerlijk ontbijt, we hebben ons erg welkom gevoeld! Wij hebben geen last ondervonden van de wegverspering, inderdaad een wat slechte weg maar die kom je wel meer tegen in Afrika!

With partner, November 2008
"Gewoon prima"
Geert
10.0
11/12/2008 Blijkbaar klikte het niet zo tussen de vorige recensent en de eigenaresse.... Wij vinden dat onterecht. Een met liefde gerestaureerde boerderij die nu zowel boerderij als guesthouse is. Mooie kamers, wij hadden overigens wel de bruidssuite, dus misschien een beetje geluk gehad. Mooi interieur in ieder geval, kijk maar eens naar de foto's. Tja, er zijn papagaaien en die krijsen wel eens, maar om daar nu zo'n probleem van te maken. Het ontbijt en de housekeeping wordt inderdaad door zuid afrikanen gedaan en niet door de eigenaresse in hoogst eigen persoon, maar dat is toch overal in Zuid Afrika, nietwaar? En blote voeten heb ik niet anders gezien in het land.
Diner is er niet mogelijk, maar African Inn een paar kilometer verderop is een prima aanbeveling. Kortom, warm aanbevolen.

"Goed verzorgd"
I&R
Rooms
16/10/2008 Schrik vooral niet van de weg naar dit mooie guesthouse, deze gaat langs het township van Addo, waar je overigens geen last van hebt. Kamers zijn goed verzorgd maar kijk uit voor de spekgladde houten vloer!!!
Prima locatie voor een bezoekje aan het Addo Elephant park.

Johan
Rooms
16/03/2008 Tijdens rondreis aangedaan. Mooie kamers rond zwembad. Ligt tegen Addo elephant park aan.
Minpuntje: last van vliegen tijdens onbijt in de tuin.

Ivan
6.0
Child friendly
03/01/2008 We hebben erg genoten van ons nachtje bij Stellenhof. Fantastisch country-house, zullen het niet snel vergeten.

Bregje
Rooms
15/12/2007 Leuk en gezellige B&B. Naast het Addo park niet veel te doen in de omgeving. Er ligt inderdaad een township naast maar daar hebben we niet veel last van gehad..

Corry en Gerard
Rooms
24/11/2007 Mooi B & B. Voordat je er bent moet je echter langs een township over een zeer, zeer slechte weg.
Het is er wel zeer rustig. De kamers zijn erg mooi en zeer schoon.
Personeel is vriendelijk.

Marcel
Child friendly
23/10/2007 Een erg leuk bed & breakfast verblijf in een oud (monumentaal?) gebouw. Moet echter eerst langs een township om bij het hotel te komen, maar als je er bent is het geweldig heerlijk rustig. Dineren kun je hier niet maar op de doorgaande weg zijn enkele gelegenheden waar je kunt eten. (orange elephant(backpackers) is goed en goedkoop! Geweldige badkamers, alleen het water is er wat bruin en niet drinkbaar. Verder hele liver honden (o.a. rotweilers)
Weet niet hoe lang het nog bestaat in deze hoedanigheid, omdat de nederlandse eigenaren de boel hebben of gaan verkopen, komt waarschijnlijk een luxe golfresort.

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?