Reviews Pension African Queen****

19 June 2013

African Queen****
Reviews Pension African Queen****
11 Wolfpower Close, Cape Town
If you want to avoid disappointment during your holiday in Pension African Queen****? Then take a look at the reviews of Pension African Queen**** in Cape Town, written by other travellers.
Pension African Queen scores a 9.4 out of 10, based on 51 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Pension African Queen****? Take a look at the reviews of Pension African Queen**** in Cape Town, placed by visitors. Next to that you can find 54 vacation photos regarding Pension African Queen**** on the Zoover website. You can view 1 video regarding PensionAfrican Queen****. - - -
Unfortunately there are no English reviews for African Queen**** Cape Town. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

1 2 3 4 5 6 next

There are 51 reviews of African Queen****

9.1
9.6
9.5
Show reviews from:
Friends, 2013
"Hele mooie guesthouse !!"
carine cockx
Child friendly
02/01/2013 We hebben een fantastisch verlof gehad in guesthouse african queen ! Alles tot in de puntjes verzorgd ! Zeer uitgebreid ontbijt , lekker eten en hele lekkere Afrikaanse wijn . Een aanrader !!

With partner, September 2011
"Perfecte uitvalsbasis om de westkaap te verkennen"
Ann Dehaemers
Child friendly
28/09/2011 Kaapstad is een fantastische stad, met oneindig veel verkenningsmogelijkheden.
Heerlijk genoten bij Bram & Margaux in Guesthouse African Queen.
Noordhoek is een ideale uitvalsbasis voor de véle uitstappen die je in de westkaap kan maken. De mooie kamers, leuke omgeving en de goeie tips zorgen ervoor dat we zeker nog eens terug naar Guesthouse African Queen willen gaan. Check zeker hun website !
Mooie zonsondergangen, fantastisch eten, wildlife (walvissen/safari), bruisende stad. Duizend-en-één redenen om richting Guesthouse African Queen te vertrekken.
Wijzelf zijn 9 dagen in Noordhoek (Guesthouse African Queen) geweest, maar het mochten er gerust nog wat meer zijn. De prijs van de kamers maakt het geheel zeer betaalbaar.

With partner, January 2011
"Beste op de kaap"
fam nys
01/02/2011 tweede keer dat we genieten van eerste moment tot de laatste

The best prices and last minutes for this Pension by:

With partner, December 2010
"Oase van rust voor individuele reiziger."
E.G.A. Verschoor
5.0
24/01/2011 Kleinschalig guesthouse voor rustzoeker, fijne en persoonlijke service.
Lekker ontbijtje, prettig geprijsd en mooie kamers zonder overbodige luxe.
Mooie lokatie en goed uitgangspunt om de omgeving te zien.

With partner, November 2010
"Prima uitvalsbasis voor Kaapstad en schiereiland"
Laura
Rooms
20/12/2010 Van alle luxe voorzien en een kamer met schuifdeuren naar een eigen terrasje. Dit overtrof onze verwachtingen! Vanuit hier is het ongeveer 23 km naar Kaapstad en kun je via de prachtige Chapmans'Peak route daar naar toe. Belgische gastheer en -vrouw doen er alles aan om het je naar de zin te maken. Organiseren geregeld een braai, waarbij de gasten dan kunnen aanschuiven. Je moet hier wel een auto hebben, want te voet is weinig te zien. Badkamer luxe uitgerust. Een gevulde minibar tegen redelijke prijzen en prima bedden. Aanrader!

"Superfijne accomodatie"
g.gloudemans
Rooms
29/11/2010 Wij kunnen ons helemaal vinden in de positieve reacties van de voorgangers. In november zijn wij 3 nachten te gast geweest bij Bram en Margaux. De gastheer en gastvrouw zijn ontzettend aardig en geven bruikbare tips voor excursies en restaurants. De kamers zijn mooi met ook een keurig nette badkamer. De tuin met het zwembad zijn er ook mooi uit. Het zwembad is niet groot maar groot genoeg om even af te koelen. Voldoende ligstoelen eromheen. Het ontbijt was uitstekend en iedere dag wat anders. Wij hoefden pas 's avonds op het vliegveld te zijn en mochten zonder bijbetaling, zolang als we wilden van alle faciliteiten gebruik maken. Qua accomodatie was dit de topper van onze vakantie.

With partner, November 2010
"Super knus, luxe & gezellig"
natalya
Rooms
25/12/2010 Dit is een super-accommodatie, gastvrije eigenaren, hele leuke kamers met hele goede bedden. Zelfs de kleinste kamer is erg netjes (we hebben hier de laatste dag nog even gebivakkeerd, omdat onze kamer verhuurd was en we een late vlucht hadden, we konden dus nog lekker even douchen). Ze hebben alles zelf ingericht en aangekleed en de gezelligheid spat overal vanaf. Ook de algemene ruimten, met tv en bank, de tafels voor de lunch, het terras, zwembad en tuin zijn super! Hele leuke uitvalsbasis voor Kaaps Schiereiland en Kaapstad. Dichtbij het strand (auto heb je wel nodig uiteraard, maar dat zou ik overal adviseren). Echt een aanrader. Wij zijn hier geëindigd. Overigens zit er ook een super-ontbijt bij het verblijf, met elke dag een nieuwe verrassing! ;-) (Bruidsuite is wel een aanrader, met jaccuzi) ;-) Erg goede start voor als je op Kaapstad landt.

With partner, October 2010
"Een echte aanrader!"
Frans en Ricky
Rooms
24/11/2010 In oktober hebben we 3 nachten bij Bram en Margaux en kleine Julian doorgebracht. African Queen is een echte aanrader. Ligging is prima, heerlijk rustig en vlakbij de uitvalswegen voor leuke uitstapjes. Mooie, ruime kamers, lekker zwembad, een fijne ruimte voor de gasten. Het ontbijt is super, vooral de pannekoekjes ;-). Dankzij de goede tips hebben we hele leuke restaurants bezocht. Bram en Margaux doen er alles aan het je naar de zin te maken, niets is te veel. Voor ons is de ene negatieve reactie die op Zoover staat echt totaal onbegrijpelijk. Maar ja, als er dik 40 positieve reacties staan, dan kun je er zeker van zijn dat er iets anders gespeeld heeft. We kunnen African Queen echt aanbevelen.

With partner, October 2010
"Geweldig Guesthouse op een mooie gunstige locatie!"
Michel & Leonie
Rooms
10/11/2010 Begin oktober 2010 hebben wij 5 nachten doorgebracht in African Queen Guesthouse te Noordhoek en we hebben een geweldige tijd gehad, mede dankzij Bram & Margaux! Het ontbijt was elke ochtend weer iets om naar uit te kijken met een vers vruchtensapje, spiegeleitjes met spek of wat je ook maar wilt. Daarnaast stonden Bram en Margaux altijd voor ons klaar voor advies, of het nu over routes, bezienswaardigheden of restaurantjes ging. Wij hadden de zogenaamde Garden Room en deze beviel ons prima, veel ruimte, leuke inrichting en een uitstekend bed. Wij hebben 1 keer een koude douche gehad, dit is uiteraard dezelfde dag nog opgelost en om het "leed" te verzachten kregen we ook nog een heerlijke fles witte wijn, uitstekende service dus! De ligging was wat ons betreft ook ideaal, centraal gelegen tussen Cape Point en Kaapstad zelf dus alles binnen een half uurtje bereikbaar.

Wat ons betreft is African Queen Guesthouse dus een ideale locatie voor een vakantie in omgeving van Kaapstad!

Friends, 2010
2.0
4.0
7.0
2.0
27/09/2010 Na 2 1/2 week Zuid Afrika een aardig idee van wat er aan locaties beschikbaar is. African Queen was een onaangename ervaring hierin. Kamers waar voor koffers geen plaats is (cottage uitgezonderd), drukke weg grenzend aan accomodatie, strand lastig bereikbaar(auto 15 minuten, lopend 60 min) en eigenaren die het niet in zich hebben om met gasten om te gaan. Jammer, maar gelukkig is er in deze regio een groot aanbod aan kwalitatief betere guesthouses.

1 2 3 4 5 6 next

Click here for all Zoover widget options

Which European tourist is the best dressed?