Arrival date
Departure date
Persons
From £ 43
The lowest rate found over the past 48 hours.
We search all the best hotel suppliers to find you the lowest price!
Barcelona House***
Reviews Hotel Barcelona House***
C/ Escudellers, 19, E-08002, Barcelona
If you want to avoid disappointment during your holiday in Hotel Barcelona House***? Then take a look at the reviews of Hotel Barcelona House*** in Barcelona, written by other travellers.
Hotel Barcelona House scores a 8.3 out of 10, based on 29 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Hotel Barcelona House***? Take a look at the reviews of Hotel Barcelona House*** in Barcelona, placed by visitors. Next to that you can find 23 vacation photos regarding Hotel Barcelona House*** on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Barcelona House*** Barcelona. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

1 2 3 next

There are 29 reviews of Barcelona House***

9.2
Food
5.4
8.2
With partner, May 2013
"Net hotel vlakbij de Ramblas."
elburger
Rooms
10/05/2013 Het is een net hotel met hele vriendelijke gastheren/vrouwen. Schone kamers en prima bedden. Schoon toilet/was gelegenheid. Juiste prijs voor wat je krijgt.

Family with older children, April 2013
"Perfect"
Marianne Boot
Rooms
14/04/2013 Een heel goed hotel nog geen 50 meter van de Ramblas! Trendy en alles ziet er keurig en schoon uit. Geweldig uitgangspunt. Wij hadden 4 nachten een kamer aan de achterkant (308) en daar was het heel stil.Op de kamer gratis wifi en een kluis. Flatscreen en mooie badkamer, bedden goed. Heel veel winkels en horeca vlakbij. Geen ontbijt geboekt, maar in de buurt gegeten, keus genoeg. Personeel erg vriendelijk.
Omdat het hotel in 2010 gerenoveerd is, ziet alles er heel goed uit. Dit hotel is een echte aanrader, ik kan geen minpuntje bedenken.

Group trip, March 2013
"Prima hotel"
M.J.J. Elsten
Child friendly
09/05/2013 Het is een leuk hotel. Niet te groot. Kamer ziet er netjes uit.Personeel achter de balie sprak goed Engels en waren vriendelijk. Kamer werd elke dag netjes gemaakt. Het hotel ligt in een zijstraatje van de La Ramblas, ongeveer 30 meter! Aan het eind van onze stedentrip konden wij onze bagage achter laten en aan het eind van de dag bij vertrek ophalen, ideaal. Vanaf het vliegveld pak je de aerobus, kosten 5,65 euro pp en brengt je met 35 min naar plaza de catalunya in het centrum van Barcelona, ideaal! Het hotel ligt ter hoogte van de La Ramblas, vlakbij de haven.
Het ontbijt hebben we niet genomen, want dat schijnt niet zo best te zijn, maar als je overstekt (4 meter) heb je een prima restaurant tegen gunstige prijzen, waar de mensen buiten voor in de rij staan.
Ontbijten kun je geweldig net achter placa Reial in de volgende zijstraat van La Ramblas bij een bakker.

With partner, December 2012
"Voor herhaling vatbaar!"
Arnold Smeets
1.0
30/12/2012 Wij hadden een kamer op de 1e etage, deze was netjes en schoon, voorzien van 2 goede bedden en een goede douche. De kamer werd iedere dag schoongemaakt waarbij de handdoeken gewisseld werden.
Verder is er alleen nog een tv (met veel kanalen) dus een waterkoker als door anderen genoemd is wel een idee. Voor kinderen dus niet zo geschikt.
Het gebouw is wat kaal op de gangen maar met weinig kamers per etage nauwelijks overlast.
Eten en drinken is geen probleem, in alle prijsklassen is dit binnen een paar honderd meter volop verkrijgbaar. Sla daarbij de restaurants over met lokkers of "proppers", wij ontdekten volop andere gelegenheden die op eigen kracht draaiden en prima eten aanboden.
Verder heel vriendelijk personeel en goede service, na uitchecken mocht de bagage in een afgesloten ruimte blijven staan en dat was heel fijn omdat we pas laat zouden vliegen.
Wij waren er 6 dagen, hadden geen metrokaart nodig want binnen loopafstand was er meer te zien dan we aankonden.

With partner, December 2012
"Vlakbij alles"
tesnl
7.0
30/12/2012 Een zijstraatje van de Ramblas, vlakbij metro Drassanes en Licieu. Omgeven door honderden restaurantjes. Vriendelijk, behulpzaam personeel, kamers voldoen aan waar ze voor zijn: overnachten. Wij hadden een waterkokertje mee, zodat we 's morgens eerst even koffie konden drinken.

Nadelen: gehorig, straat- en burengeluiden zijn duidelijk aanwezig, gelukkig slapen wij makkelijk. De schoonmaak van de kamer kon naar ons idee iets beter, wel schone handdoeken elke dag en opgemaakte bedden, maar dat was het dan ook wel.

De nadelen wegen niet op tegen de voordelen, bij een volgend verblijf in Barcelona zullen wij dit hotel zeker weer overwegen!

With partner, October 2012
"Goed hotel"
Suzanne39
Rooms
03/12/2012 Barcelona Hotel is zeker een aanrader. Je kunt er alleen overnachten, elke dag wordt je kamer voorzien van schone handdoeken. Je ontbijt, lunch, avondeten doe je buiten het hotel om. Overigens geen enkel probleem want het stikt van de eet tentjes en keus genoeg. Het hotel staat centraal van alle bezienswaardigheden ook de city bussen zijn op loop afstand. zeker een aanrader! en gratis wifi.

Family with young children, October 2012
"Prima hote!"
Tineke
Food
5.0
Child friendly
20/10/2012 Leuk trendy hotel, perfect gelegen in een zijstraat van de Ramblas, super!
Wij hadden een kamer aan de achterkant en vonden het onvoorstelbaar dat je 's nachts niets van de stad meekrijgt!
Mooie nette en ruime kamer, fris sanitair, helemaal prima. Vriendelijk personeel, niets op aan te merken. Groot minpunt: low-budget sober ontbijt. Zou ik niet meer erbij boeken een volgende keer. Kantine-achtige ruimte, plastic bestek en maar 2 soorten broodjes en amper beleg. Dit hebben wij nog nooit eerder mee gemaakt. Jammer, maar mocht de pret van deze fantastiche stedentrip in dit fijne hotel niet drukken!

Friends, September 2012
"Goed hotel"
rensburger
6.0
03/10/2012 hebben hier vier nachten verbleven , goede ligging vlakbij de ramblas.
schone kamers en vriendelijk personeel.
bij een volgend bezoek aan Barcelona boeken we zeker weer dit hotel.

Friends, August 2012
"Leuk hotel met een perfecte ligging"
Sieglinde
7.0
12/08/2012 De kamer was netjes en erg groot met een mooie badkamer die wel erg onfris rook toen we aankwamen, maar niets dat een open deur en een open venster niet kan oplossen.
Wij hebben in het hotel niet gegeten aangezien je in Barcelona helemaal niet hoort te eten in je hotel. Er zijn rond dit hotel ontelbare kleine eetgelegenheden, waar je zelfs 's morgens voor geen geld een prinselijk ontbijt kunt krijgen.
De kamer was, zelfs nadat wij tot 15u geslapen hadden, terug netjes toen we de nacht erna terug daar kwamen.
Zoals ik hierboven al heb vermeld kan de ligging van het hotel niet beter, vlak bij Placa Reial, vlak bij de zee, vlak bij de metro die je naar overal in Barcelona kan voeren.
Ook de mensen achter het loket zijn erg opmerkzaam, tijdens een klein relletje in de straat kwam er niemand in of uit het hotel die er niet moest zijn, iedereen werd gevraagd zijn kamerpas te tonen.

Friends, July 2012
"Heerlijk hotel"
Rebecca
Child friendly
28/07/2012 Super hotel. Wij zaten op de vijfde verdieping in een drie persoonkamer, dus we hadden alle ruimte. Ook de badkamer was zeer ruim. Alles was netjes schoon en de kamer werd elke dag schoongemaakt. Het personeel was heel erg vriendelijk en je kon er met elke vraag terecht. Het hotel ligt zeer centraal gelegen en metro liceu ligt om de hoek. Ook het strand loop je in 15 20 minuutjes. Of je pakt de metro vanaf Jaume.

1 2 3 next

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?