Beach Reviews Playa de San Juan

Show reviews from:
With partner, November 2012
"Playa San Juan"
heer engels
25/11/2012 rustig buiten hoogseizoen, alwaar de beschikbare restaurants nog redelijk aan de prijs waren, daarentegen binnenland zeer prijsvol

With partner, July 2012

nobert
15/09/2011 Het strand is daar relatief rustig, nog geen massa toerisme

Travelling alone, September 2011
naam naam
24/09/2011 Zowel het strand als de boulevard zien er heel verzorgd uit. Ook mooie gelegenheden
om te eten en te drinken, zowel in de zaken als op de terrassen. Je kunt er ook heerlijk wandelen met de hond. 's Avonds is het er erg gezellig vooral in het weekend.

With partner, August 2011
"Fantastische plek"
naam naam
26/09/2011 schoon en niet te druk en nog een parkeerplaats vlak bij ook

Family with young children, July 2011
"Ongezellige boulevard."
Familie Demirtas ui...
5.0
22/07/2011 We zijn met ons gezin s'avonds naar het strand van San Juan gegaan voor een strandwandeling en om daarna gezellig uit eten te gaan aan de boulevard.
Het strand was op dat tijdstip (rond 19.00 u.) gezellig druk, schoon en mooi helder water. De boulevard was één grote teleurstelling. Het ontbreekt er echt aan gezellige horeca. We konden geen restaurant vinden aan het strand. Op het strand troffen we eetlocalen aan met t.l-verlichting waar we snel aan voorbij gelopen zijn. Na lang zoeken vonden we weg van de boulevard een restaurant. We hebben lamskoteletten besteld en kregen een bord met botten met nauwelijks vlees eraan. Een grote teleurstelling dus en we zijn uiteraard ook niet meer teruggekomen.

Friends, June 2010
MRS Lieveld
7.0
22/07/2010 Vanuit het centrum van Alicante moet je even met de tram om dit strand te bereiken, maar het is de moeite waard. Ook al is het strand van Alicante op loopafstand ga ik altijd liever naar San Juan. Het is ruimer en schoner.

Friends, 2007
"Leuk"
1pip23
7.0
26/04/2012 Leuk om naar toe te gaan, mooie omgeving en veel te doen.

Which European tourists annoy you the most during your holiday?