Reviews Campsite Yttermalung***

24 May 2013

Yttermalung***
Reviews Campsite Yttermalung***
Hagariset 14, S-78291, Yttermalung
If you want to avoid disappointment during your holiday in Campsite Yttermalung***? Then take a look at the reviews of Campsite Yttermalung*** in Yttermalung, written by other travellers.
Campsite Yttermalung scores a 9.3 out of 10, based on 16 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Campsite Yttermalung***? Take a look at the reviews of Campsite Yttermalung*** in Yttermalung, placed by visitors. Next to that you can find 14 vacation photos regarding Campsite Yttermalung*** on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Yttermalung*** Yttermalung. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

1 2 next

Family with older children, April 2013
"Fantastische vakantie!"
Familie Lansbergen
Sanitary
20/05/2013 Op 28 april zijn wij met het vliegtuig naar Oslo gevlogen, daarna met een huurauto naar Zweden gereden. Op de camping staan 9 leuke vakantiehuisjes en een mooi terrein om allerlei activiteiten te ondernemen. Zoals boogschieten, bijlgooien, midgetgolf, voetballen, vissen, mountainbiken, vlotvaren , kampvuren maken, bever- en elandsafari, quad rijden, teveel om op te noemen. Wij, een gezin met twee kinderen van 17 en 14 jaar konden ons prima vermaken. De mooie bosrijke omgeving is prachtig en als je van een beetje rust en wandelen houdt, kom je hier goed tot je trekken. Ideaal is ook de kiosk waar je Tv kunt kijken en spelletjes kunt doen indien het weer wat minder is. Het enthousiasme waarmee Peter en Hilje de vakantiegangers vermaken is top. Boodschappen doen kan heel goed in Malung ongeveer 14 km rijden. In Malung zelf hebben we ook heerlijk pizza gegeten en is zeker aan te bevelen.
Al met al een super locatie om met je gezin (familie) op vakantie te gaan.

With partner, Febuary 2013
"In één woord: GEWELDIG!!"
Mark van der Kaaij
Sanitary
05/03/2013 We hebben een week lang een wereldvakantie gehad op camping Yttermalung. Gehaald van en gebracht naar Oslo was echt een uitkomst. Het huisje was mooi, schoon en warm. De gastvrijheid was minstens zo warm.

De camping ligt in een bosrijke omgeving en dat vraagt om veel buitenactiviteiten. 's Nachts was het koud, maar overdag was het rond het vriespunt en hebben we volop genoten van de zon. We zijn door de eigenaren Hilje en Peter meegenomen op een sledetocht met huskies, hebben gelanglaufd door de bossen, een wandeling gemaakt over een dikke sneeuwlaag met sneeuwschoenen, zijn gaan ijsvissen op een bevroren meer en heb ik in een uur leren skien! En onderweg vaak een kampvuurtje om worstjes op klaar te maken, heerlijk!

We hebben ontzettend genoten! In één woord: geweldig! Yttermalung bedankt en tot ziens!

Family with young children, Febuary 2013
"Geweldig Winteravontuur"
Inge & Jan
Child friendly
25/02/2013 Wij verbleven met de kinderen in een van de huisjes op Camping Yttermalung voor een Winteravonturen vakantie. De camping is goed bereikbaar met openbaar vervoer vanuit Stockholm. De huisjes zijn tip top in orde en er is een algemene ruimte die voorzien is van alle gemakken. Op en rond de camping kunnen allerlei winteractiviteiten ondernomen worden zoals langlaufen, schaatsen en sneeuwschoenwandelen. Ook skihellingen zijn niet ver weg. Peter en Hilje, die naast de camping ook Malungs Aventyr runnen, zorgen elke dag weer voor een verrassing. Van een sledehondentocht tot een plons in de hot tub. Dit maakte de week tot een onovertroffen ervaring voor ons en de kinderen.

Family with older children, Febuary 2013
"Actieve winterbestemming voor gezinnen"
Rob en Angela
Sanitary
07/03/2013 5 jaar op rij gaan we in februari een week naar een stuga (huisje) op deze camping, met een gezinsgroepsreis van Cycletours. Er ligt altijd een dik pak sneeuw. Elke dag staat er een activiteit op de planning. Van schaatsen tot huskysledetocht, van langlaufen tot skiën en van sneeuwschoenwandelen tot ijsvissen. Alles onder de bezielende leiding van Peter, die jong en oud weet aan te spreken.
De groepsgrootte varieert van 2 tot maximaal 6 gezinnen met kinderen van meestal tussen 6 en 14 jaar. De huisjes zijn knus, heerlijk warm en van alle gemakken voorzien, zoals een ouderslaapkamer met goed 2-persoons bed en kinderen slapen op de loft (met een tapje onder het dak).
Het gebied is rustig; je komt geen toerist tegen, alleen locale Zweden. Langlaufen, sneeuwschoenwandelen en ijsvissen kan vanaf de camping, een klein skigebied (ideaal voor beginnende skiers) en uitgebreide langlaufloipes liggen op 20 min rijden en de Zweedse badton staat op de camping.

Family with young children, Febuary 2013
"Heerlijke wintervakantie"
Inge en Robert
Sanitary
04/03/2013 Met een groepsreis zijn we in de voorjaarsvakantie op de camping in Yttermalung geweest. Peter en Hilje hebben een geweldige vakantie voor ons verzorgd met een afwisselend programma met langlaufen, ijsvissen, skiën, schaatsen, huskysleetocht, tussen de middag worstjes bakken op een vuurtje etc. Ze doen er alles aan om het je naar de zin te maken. De huisjes op de camping zijn netjes, schoon en ook in de winter prima verwarmd. Voor de kinderen was er ook op de camping van alles te doen, met o.a. een verlichte ijsbaan. Een geweldige plek, op een mooie locatie met bijzonder behulpzame en klantvriendelijke eigenaren, om een zeer afwisselende wintervakantie te houden.

Family with young children, August 2012
"Wat een geweldige plek"
Wout en Abel Beelen
7.0
20/08/2012 Ben daar geweest in denk ik de mooiste week cq weer van Zweden in 2012
En heb daar samen met mijn zoon van 8 een geweldige week gehad
Peter en Hilje verstaan het vak goed,en hebben met hun activiteiten zoveel leuks te bieden die je niet snel vergeet
Wat dacht je van een bever safari of speuren in de bossen naar elanden
Vlotbouwen ,kano varen of heerlijk vissen vanaf het vlot

Wij komen terug !!!!

Family with older children, July 2012
"Kleinschalig maar super compleet"
fam_hubert
Restaurants
06/08/2012 We hebben een geweldige week in Yttermalung gehad. Het huisje is nog als nieuw, klein maar gezellig met vanaf de veranda een mooi zicht op het centrale gedeelte van de camping met de tafeltennis, het volleybalveld, het bijlgooien en de vuurplaats. Een zwembad en midgetgolf maken de camping compleet. Ondanks dat we in een huisje zaten was het campinggevoel direct aanwezig. We hebben een eland- en beversafarie gedaan. We zijn door Peter naar een meer gebracht om te kanoën en hebben op de rivier naast de camping ook nog een keer kunnen kanoën. We hebben de Lybergsgrupen en de Ojsberget beklommen, beiden met een fantastisch uitzicht. De laatste avond lekker pannenkoeken gegeten bij Hilje.

With partner, June 2012
"Echt geweldig!!!!"
Martijn, Kristel en...
Sanitary
17/06/2012 We hebben een toptijd gehad bij Peter en Hilje. Wat een superfijne lui zijn dat. Heerlijke stuga gehad. Alles zou een dikke 10 zijn als deze een veranda zou hebben gehad zodat we met wat minder weer toch buiten konden zitten. Peter is in een woord geweldig. Mooie elandsafari met mooi wild gezien. Quadtocht was ook super. De omgeving is echt fantastisch. Superligging tov dorpjes, meren en snelstromend water voor het vissen.... Alles klopte. Peter en Hilje; chapeau voor jullie!! Nicole ook bedankt en met name voor je weet wel.... Gewei... Hahaha.

Family with older children, July 2011
"Leuke en actieve familievakantie in Zweden"
Marieke
Sanitary
14/09/2011 De camping ligt in een het gebied Dalarna, vlakbij een riviertje. De camping is klein, maar zeer geschikt voor gezinnen die een actieve vakantie willen houden met voldoende keuzevrijheid. De aardige eigenaren (een Nederlands echtpaar) organiseert tal van outdooractiviteiten die passen bij een vakantie in Zweden.
We hebben deze camping geboekt via touroperator, dat laatste willen we jullie afraden omdat touroperator heel veel fouten heeft gemaakt rond onze rondreis door Zweden. De camping is prima benaderbaar via de website.
gezin met kinderen van 11 en 13 jaar

With partner, July 2011
"Prima ruim opgezette camping."
Mel
Sanitary
26/07/2011 Een camping waar je zowel de rust kan vinden als actief kan zijn.Ruime percelen voor je tent / caravan.Er is een kleine kiosk waar je wat kan eten en broodjes kan bestellen.
Je kan ter plekke inschrijven voor verschillende activiteiten,tegen betaling uiteraard.Een aanrader is de kanotocht over het meer!

1 2 next

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?