Reviews Hotel Best Western Varbergs***

20 June 2013

Best Western Varbergs***
Reviews Hotel Best Western Varbergs***
Kungsgatan 24-26, 432 41, Varberg
If you want to avoid disappointment during your holiday in Hotel Best Western Varbergs***? Then take a look at the reviews of Hotel Best Western Varbergs*** in Varberg, written by other travellers.
Hotel Best Western Varbergs scores a 7.1 out of 10, based on 3 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Hotel Best Western Varbergs***? Take a look at the reviews of Hotel Best Western Varbergs*** in Varberg, placed by visitors. Next to that you can find 3 vacation photos regarding Hotel Best Western Varbergs*** on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Best Western Varbergs*** Varberg. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

There are 3 reviews of Best Western Varbergs***

7.6
6.8
Show reviews from:
Business trip, May 2010
"Midden in centrum"
Maria
Rooms
08/05/2010 Hotel ligt midden in het centrum van Varberg en heeft grandeur.
Kamer is compleet en gezellig. Jammer dat mijn kamer uitkeek op een binnenplaats met kantoren en dus totaal geen uitzicht had. Badkamer is zeer modern, inclusief regendouche en kleine designwastafel van groen glas.
Uitgebreid ontbijtbuffet.
Hotel heeft geen eigen parkeerplaats. Omgeving is betaald parkeren.

With partner, August 2009
"Voor ons niet meer..."
mangrovereader
5.0
3.0
5.0
09/10/2011 Wij verbleven in 2009 twee nachten in dit hotel. De eerste nacht was een ware ramp. Door een vol hotel, werden we weggezet in het niet gerenoveerde deel van het gebouw. De kamer was oud en vooral vies. Verder hoorde we de hele nacht de airco-installaties draaien op het dak van het gebouw ernaast.

Friends, July 2009
"Mooi hotel"
Marco
Child friendly
28/08/2010 Aan het eind van de rondreis hier nog een nacht doorgebracht voor de boodreis naar Denemarken. Goed hotel met schitterende ligging. de spa was ontzettend duur en een min punt. Verder mooi hotel en als je geluk hebt dan kun je vanuit het hotel de markt op. Mooi om mee te maken.

Click here for all Zoover widget options

Which European tourist is the best dressed?