De camping ligt mooi op een schiereiland, met zicht op het eiland Öland. Ondanks de grootte (260 pl) maakt de camping door de langgerekte indeling een kleinschalige indruk. Er zijn veel mooie en ruime plekken te vinden, tussen de dennenbomen, veelal met zicht op het water. Je mag zelf een plek zoeken. Hier geen rijtjes van caravans. Vriendelijk personeel, een klein campingwinkeltje, broodjesservice en een mogelijkheid om een kano of bootje te huren. Strandje en zwemmogelijkheid, hoewel er wel kwalletjes zaten. Net en schoon sanitair met een pasjes-systeem (douche 4 min 50 kr). Dat werkte prima. Er is ook een sanitaire ruimte voor kinderen. Volledige keuken en een ruimte om binnen te eten. We hebben hier een paar dagen gestaan en het prima naar ons zin gehad. Het was er overdag en ‘s nachts over het algemeen heel rustig. De gezellige campingavond op zaterdag was wel hoorbaar op de camping en ging tot vrij lang (12:00 uur) door.
Mooie omgeving. Öland is een aanrader; mooie natuur en fauna. Wel enorm lang eiland, dus reken op een lange autorit.