30/09/2012
Het park was compleet uitgestorven. De eigenaar van het park richt zich compleet op de wintersporters, dan zijn er zo'n 8.000-10.000 gasten!! In de zomer zijn dit er 8-10!! plus verhuur van appartementen aan gastarbeiders die druk in de weer zijn met busjes, kratten en kraampjes en de was buiten hangen.
Wil je activiteiten boeken en ondernemen dan moet je minimaal 20 km rijden. Op het park zelf zijn geen speelvoorzieningen, dus onze kinderen hebben zich af en toe stierlijk verveeld. De beloofde playstation 2 had geen spelletjes. Toen we boekten stond nog niet op de website dat je dit zelf moest meenemen.
De dichtstbijzijnde geldautomaat is 43 km rijden!!!! Heel erg vervelend om voor basisvoorzieningen telkens zo ver te moeten rijden.
Het huisje zelf was goed voor elkaar, goed onderhouden.
Wij gaan hier dus nooit weer naar toe, het was voor ons een dikke tegenvaller.
Owner says::
Hartelijk dank voor uw reactie. De pinautomaat in Syssleback is inderdaad gesloten. Gelukkig is er inmiddels in Likenas (5kilometer) een pinautomaat geplaatst naast het tankstation. Overigens is het in bijna alle winkels mogelijk om te pinnen.
Vanaf 2013 zullen er meer activiteiten vanuit Branas georganiseerd worden aangezien dan ook het hotel in Branas open gaat. Op onze site staan overigens vele tips voor een activiteit of bezienswaardigheid in Noord-Varmland. de afstanden zijn inderdaad af en toe iets verder dan wat we in Nederland gewend zijn, maar meestal staat dit er ook duidelijk bij. Het is vervelend dat het niet duidelijk was dat er zelf spellen meegenomen moeten worden voor de playstation, ik heb dit nu op de site aangepast. We hebben echter wel veel buitenspeelgoed in de berging beschikbaar.
Jammer dat de vakantie door jullie zo ervaren is, wij proberen het mensen altijd zoveel mogelijk naar de zin te maken en goed te informeren, maar dat is nu blijkbaar niet goed gelukt.
09/09/2011
Vast een hele leuke plek in de winter maar in augustus een uitgestorven dorp waar weinig te beleven is. Omgeving is mooi maar voor ons de volgende keer een plek waar we als is het maar af en toe ook andere mensen tegen komen op het park. Voor het huren van fietsen/kano's werden we een flink eind verwezen door de receptie. Jammer want de rivier is dichtbij en erg mooi. In de buurt zijn een aantal leuke campings met huisjes waar wel van alles te doen is. Die gaan we de volgende keer dus bezoeken.
Owner says::
Via Jeannette is het mogelijk om een kano te huren en dan te starten bij het strand van Branas. je gaat dan stroomafwaarts varen en als je er genoeg van hebt dan bel je haar op en dan haalt ze je weer op en brengt je naar het huisje.