Reviews Schokoladenzug

Schokoladenzug
1 Review
Reviews Schokoladenzug
Bahnhof, CH-1820, Montreux
Do you want to know what others thought of Schokoladenzug in Montreux? On this page you can take a look at reviews of Schokoladenzug.
Schokoladenzug scores a 9.0 out of 10, based on 1 reviews
Are you curious about what other people thought of Schokoladenzug in Montreux? Take a look at the reviews of Schokoladenzug on this page. You can view 4 vacation photos regarding Schokoladenzug. 1 video were made regarding Schokoladenzug. - - -
Font size: A A A

1 Review in Schokoladenzug

1 Review
Show reviews from:
Travelling alone, July 2004
"Zeer leuke dagtocht"
Madeleine
06/12/2009 In de zomer kan je een dag met de chocolade trein weg. ’s Morgens vertrek je met de nostalgische Pullman express. Werkelijk prachtig van binnen. Van Montreux ga naar Gruyères. Hier bezoeken we eerst een kaasmakerij. Daarna gaan we met de bus naar het dorp Gruyères. In dit leuke oud dorpje met een mooi kasteel en een schitterende uitzicht kunnen we een paar uur vertoeven. Ca 2 uur vertrekken we weer met de bus naar de trein en gaan verder naar Broc. Hier staat de chocoladefabriek van Nestlé/Cailler. We krijgen een rondleiding door de fabriek en na afloop kan je chocolade te proeven en kopen. Dan met de trein terug en aan het eind van de middag zijn we weer in Montreux. Ik vond het een belevenis deze tocht met deze trein door een mooie omgeving.

Click here for all Zoover widget options

Which European tourist is the best dressed?