Reviews Hotel Valsana****

19 June 2013

Valsana****
Reviews Hotel Valsana****
Aeussere Poststrasse 1, CH-7050, Arosa
If you want to avoid disappointment during your holiday in Hotel Valsana****? Then take a look at the reviews of Hotel Valsana**** in Arosa, written by other travellers.
Hotel Valsana scores a 9.0 out of 10, based on 26 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Hotel Valsana****? Take a look at the reviews of Hotel Valsana**** in Arosa, placed by visitors. Next to that you can find 34 vacation photos regarding Hotel Valsana**** on the Zoover website. You can view 1 video regarding HotelValsana****. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Valsana**** Arosa. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

8.8
9.2
7.9
Family with young children, March 2013
"Fantastische omgeving-ideaal sporthotel !!"
ann_sente
Proximity to pistes
10/04/2013 prijs/ kwaliteit is Valsana een prima hotel!! Het restaurant is gezellig...in het WE wel wat drukker...
De kamers zijn proper al zijn ze niet allemaal even groot.
Voor de kids is er altijd iemand om mee te spelen of te knutselen!! super dus en het zwembad is ook prachtig en verzorgd.

Family with young children, March 2013
"Sublieme bestemming!"
Marcelline Casteels
Proximity to pistes
08/04/2013 na ons derde bezoek aan Sporthotel Valsana hebben we weer enkel ++ervaringen gehad. Uiterst aan te bevelen, regelmatige bussen vlakbij hotel voor skipistes, zeer vriendelijk personeel, lekker eten, kids super enthousiast, wat wil je nog meer. Ja ook nog 5 van de 6 dagen super weer en goeie sneeuw dat was de meerprijs van de Zw.frank meer dan waard enhet is zoveel dichter dan frankrijk of oostenrijk super aan te bevelen dus!....
Hotel betaalt ook het autovignet terug, als de kids je nu al vragen of we volgend jaar terug naar VALSANA gaan ja, dan is er niet meer uitleg nodig zeker he. En ja, niet te vergeten we werden aangenaam verrast door mooie entertainment pianomuziek, heel afwisselend , niet storend en sympathiek.

With partner, July 2012
"Dikke pluim"
Fam.Bosboom
7.0
28/07/2012 Een geweldig hotel; lekker eten, mooie kamers & goede service.
Het hotel vormt de perfecte uitvalbasis om het gebied te verkennen.
Met de Arosa card vele voordelen. Schitterende golfbaan waar koeien de holes onderhouden!

Family with older children, July 2012
"Schitterend hotel met ideale ligging"
Familie Walraeve
Rooms
15/08/2012 Hotel is ideaal gelegen voor mooie bergwandelingen. Met het gratis pasje neem je de kabellift. De ideale start voor een bergwandeling in de Alpenweiden. Eten in het hotel is uitstekend met bediening aan tafel. Tevens zijn de sportvoorzieningen zeer goed verzord, zoals het binnenzwembad, tennisbanen, ...

Family with young children, July 2012
"Fantastische vakantie!"
Disco
Proximity to pistes
24/08/2012 Je bent écht welkom in dit hotel. Eten en service is erg goed! Waar mogelijk is staan ze voor je klaar.
Het gebied en de Arosacard maken een auto op locatie overbodig. Dorp is levendig en voor jong en oud genoeg te doen. Ook als je net even de andere wandelpaadjes wilt doen kun je alle kanten op.
Super!

Family with young children, June 2012
"Schitterend hotel met uitstekende service"
Peter De Clerck
Child friendly
09/07/2012 Ruimte in de familiekamers is werkelijk exceptioneel. Iedere kamer is comfortabel en modern ingericht en beschikt daarbij nog over een groot zonneterras met prachtige zichten op het meer en de omliggende bergen. Personeel is steeds vriendelijk en attent. Het eten is er op niveau en zeer lekker; voor de kinderen wordt het menu aangepast.
Er zijn veel sportmogelijkheden in en rond het hotel oa leuk binnenzwembad.

With partner, March 2012
"Prima ervaring en bijzonder gastvrij"
Marc van de Ven
Proximity to pistes
06/04/2012 Een hotel met een lange traditie en nog steeds van hoge kwaliteit. Prima voorzieningen zoals de lounge, het terras, de wellness en de skikelder. Personeel was bijzonder gastvrij en gaf iedereen gepaste aandacht. Bijzonder aangenaam was de live muziek die 6 avonden aanwezig was. De keuken is eveneens bijzonder goed en speelde goed in op de dieetwensen.

With partner, Febuary 2012
"Goed hotel"
philip_stokvis
7.0
11/02/2012 Wij zijn hier een week geweest voor onze wintersport, en zeker het skigebied is top en sneeuwzeker met leuke restaurantjes op veel plekken op de pistes. Het hotel is goed en het personeel is aardig. Het restaurant is wat kil qua aankleding, en je moet elke avond aan je "eigen" tafel gaan zitten anders wordt het wel wat lastig voor hun. Wat je in de avond wil eten moet je in de ochtend al opgeven, dus spontaan wat kiezen is er niet bij, maar laat onverlet dat het eten goed is. In de periode dat wij er waren (2de week feb 2012) waren er erg veel oude mensen, wat wat raar overkomt voor een SPORTHOTEL, want daar is niks van te merken. Al met al kan ik het hotel zeker aanraden. En nog 1 dingetje.....wij hebben via touroperator geboekt waarin staat dat de piste lift 50 meter van het hotel is. Dat klopt niet, is gewoon 10 minuten lopen met je skies op je nek, of 50 meter lopen naar de bushalte.

Family with young children, August 2011
"Prachtig hotel en mooie plaats"
Familie Verswijvel,
Child friendly
23/08/2011 Wij hebben met ons gezin een mooie tijd beleefd in dit hotel. Het eten was subliem, de kamer chic en de kinderen 10j en 12j) gingen graag naar de kinderclub terwijl wij prachtige fietstochten konden maken. De arosa kaart is ook een pluspunt. Alleen de dranken zijn prijzig in dit hotel, maar dat is in heel Zwiterland zo. Wat we er graag bijnamen is dat ze recht tegenover dit hotel een sporthal aan het verbouwen zijn en dat de werknemers redelijk vroeg beginnen 08;00 uur en wat lawaai maakten. Maar ja in de winter kunnen ze hier niet bouwen en het is bijna af. Dus laat dat je niet afschrikken.

Family with young children, August 2011
"Een aangename verassing! Zin om weer te keren!!"
KNF
6.0
29/08/2011 Attentvol, goed opgeleid personeel. Service was top. Jammer van die ondermaatse pianist in de bar en de sterke zwitserse munteenheid.

1 2 3 next

Click here for all Zoover widget options

Which European tourist is the best dressed?