Reviews Campsite Molignon****

19 May 2013

Molignon****
Reviews Campsite Molignon****
1984, Les Haudères
If you want to avoid disappointment during your holiday in Campsite Molignon****? Then take a look at the reviews of Campsite Molignon**** in Les Haudères, written by other travellers.
Campsite Molignon scores a 8.5 out of 10, based on 37 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Campsite Molignon****? Take a look at the reviews of Campsite Molignon**** in Les Haudères, placed by visitors. Next to that you can find 33 vacation photos regarding Campsite Molignon**** on the Zoover website. You can view 1 video regarding CampsiteMolignon****. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Molignon**** Les Haudères. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

8.4
7.9
Show reviews from:
With partner, July 2012
"Rust, ruimte, uitzichten, verzorgd & schoon"
Hulshof
7.0
30/08/2012 Camping ligt mooi centraal in het dal. Vanuit hier kun je vele kanten op voor mooie wandelingen, en ook Sion ligt op korte afstand. Wij zijn met een tent geweest. Voor tenten zijn er mooie ruime plaatsen. Langs de camping loopt een ruizende bergbeek. Ook is het rustig op de camping en de campingbeheerder is je graag van dienst. Voor de camping kun je al op de bus stappen naar bijv. Arolla, waar ook prachtige wandelingen te maken zijn. Rond 09.00 uur schijnt de zon op de camping tot ongeveer half zeven in de maand juli.

"Schitterend!"
Sasja Baars
Sanitary
29/07/2012 Mooie camping, waar je het gevoel krijgt vrij te zijn. Grote plekken met schitterend uitzicht op de bergen rondom. Zwembad is prima voor de kinderen; onze dochters van 11 en 8 jaar hebben elke dag gezwommen; ook 's avonds mochten zij zwemmen, dan was het schuifdak dicht. Elke morgen verse broodjes te koop bij de receptie, waar je zeer vriendelijk geholpen wordt. Sanitair is schoon en de douches zijn goed warm. Dit is 's avonds wel nodig, want het koelt hard af op deze hoogte (1450 meter).

Family with young children, July 2012
"Wat een rust, heerlijk!"
John
Restaurants
23/11/2012 De camping is fantastisch gelegen, aan alle kanten loop je zo de bergen in. Ook vanaf de camping heb je een schitterend uitzicht.
En met een kwartiertje rijden ben je bij een stoeltjeslift of sta je aan de voet van een gletsjer. Op deze camping, bovenin het dal kom je echt tot rust. Wij zaten in een van de houten chalets en dat was ook 's nachts lekker warm. De kinderen (6 tot 14 jaar) hebben zich allemaal fantastisch vermaakt, lekker zwemmen of tafeltennissen met leeftijdgenoten uit Nederland, België en Zwitserland, alles lekker door elkaar. En dan voetballen tot het donker is (wat vrij snel is tussen de hoge bergen). Wij hebben er 3 weken gestaan en gaan nog een keer terug, en dat is voor het eerst. Een aanrader!

Family with young children, July 2012
"Prima uitgangspunt voor prachtige wandelingen."
Arjan
Sanitary
21/07/2012 Prachtig gelegen camping. De camping is opgedeeld in 2 stukken (links rechts). Het rechter gedeelte biedt meer schaduw maar heeft een minder uitzicht, het rechter gedeelte kijkt prachtig naar onderandere de besneeuwde toppen achter Arolla. Het zwembad is niet groot maar is voor de kinderen wel een idelale plek zowel bij goed- als slecht (overdekt) weer. De nachten kunnen inderdaad koud zijn. Supermarkt (Coop) op ca. 3 minuten. Leuke dorpsjes Les Hauderes (bakker, slager e.d.) en Evolene liggen beiden op (korte) loopafstand.

Family with older children, July 2012
"Fantastisch"
L.C.
Sanitary
01/08/2012 Heerlijke camping, rust, grote plaatsen, sanitair prima (ook toen camping vol was). Vriendelijke camping-eigenaar bijgestaan door het gezin. Onze dochter van bijna 12 had veel vriendinnetjes. Veel Nederlanders maar mooie mix met Zwitsers, Fransen en wat Belgen. Prima uitvalsbasis voor bergwandelingen, leuke dorpjes dichtbij. 1 klein minpuntje, waar eigenaar zich van bewust is: auto's geparkeerd bij tent/caravan. Een grote parkeerplaats voor alle auto's zou het geheel perfect maken. Wellicht in de toekomst? Wij komen zeker nog eens terug.

With partner, August 2011
"Prima camping"
henk
Sanitary
06/09/2011 we komen zeker weer terug,zeker voor kinderen ook genoeg te doen,zonder dat het een megacamping is

With partner, August 2011
"Mooie camping"
Marije
Sanitary
01/01/2012 Mooie camping op een super locatie. Grote plekken. We stonden langs het riviertje, op zich heel leuk, maar het geeft wel net iets te veel lawaai als je wilt slapen. Broodjes worden keurig geregeld door de eigenaar. Sanitair is schoon. Heerlijk wakker worden in de bergen! 1x per week is er raclette in het karakteristieke restaurant, leuk om een keer mee te maken! Omgeving is prachtig, genoeg te zien en te doen!

Family with older children, July 2011
"Basic camping met mooi uitzicht"
HMR
7.0
21/07/2011 We hebben hier een week gestaan begin juli en het heerlijk gehad! Op het linker gedeelte van de camping waren de plaatsen ruim genoeg voor onze grote tent, met uitzicht op besneeuwde bergtoppen. Veel Nederlandse tentkampeerders, gemoedelijk, vriendelijke beheerder. Geen animatieprogramma oid, wel twee pingpongtafels, een klein zwembad en een klein speeltuintje. Genoeg voor onze kinderen van 9 en 11. 's ochtends brood en piepklein winkeltje bij de receptie. Paar km verderop in Evolene een supermarktje. Toiletgebouw werd redelijk schoongehouden, douchen gratis (bij het bovenste toiletgebouw zijn de douches warmer). Er zijn prachtige wandelingen te maken, vanaf de camping of door een klein eindje omhoog te rijden. Soms wel koud 's nachts, maar met goeie slaapzakken prima te doen. En idd zodra de zon achter de bergen verdwijnt is het meteen fris. Aanrader voor wie houdt van campings zonder toeters en bellen. Wij gaan zeker nog eens!

Family with young children, July 2011
"Heerlijk rustig, wel koud"
Reinier
Sanitary
14/08/2011 Wat een fijne camping met een weldadige rust. De meeste mensen komen hier om te wandelen. Het is een van de weinige campings, waar het na 22 uur gewoon stil is. Geen disco, geen animatie, geen herrie. Dat mag wat ons betreft zo blijven.
Door de hoge ligging is het er wel regenachtiger en koel. En deze zomer nog koeler dan anders. We haalden in juli zelfs overdag nauwelijks 14 graden. 's Nachts liep de temperatuur soms richting het vriespunt. Als je daarop rekent, met warme slaapzakken, een kacheltje en een ouderwetse kruik, is dat ook met kleine kinderen goed te doen.
Daar staat de fantastische ligging tegenover, tussen de bergen en naast een snelstromende bergbeek. In de omgeving prachtige natuur, mooie wandelroutes en vooral rust.
De plaatsen op de camping zijn heel wisselend van grootte en zeker niet altijd recht. Het sanitair is functioneel, wordt redelijk schoongehouden. Het sanitair boven is ook verwarmd, wat wel zo prettig is.
Heerlijk vers brood 's ochtends.

Family with young children, July 2011
"Mooie camping op fantastische plek"
Frank Kragtwijk
Sanitary
27/12/2011 Prima camping op zeer mooie plek. Ook goed te doen met kinderen tot 12 jaar (of ouder als die van wandelen houden).
Bereikbaarheid top. Ook met een caravan als je auto trekkracht heeft.
Ik ben met een opel Zafira met caravan 1350 kg met gemak omhoog gegaan.
Omgeving top met zeer veel goede/zeer mooie wandelmogelijkheden.
Zwembad is wat klein, maar heerlijk voor de kids en een frisse duik na een dag bergwandelen.
Na 18 uur koelt het snel af. Wij hadden nog goed weer. Toch in de nacht nog 6 tot 8 graden gehad.
Verder top.

1 2 3 4 next

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?