Reviews Apartment Annapurna

19 May 2013

Annapurna
Reviews Apartment Annapurna
3910, Saas Grund
If you want to avoid disappointment during your holiday in Apartment Annapurna? Then take a look at the reviews of Apartment Annapurna in Saas Grund, written by other travellers.
Apartment Annapurna scores a 9.3 out of 10, based on 9 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Apartment Annapurna? Take a look at the reviews of Apartment Annapurna in Saas Grund, placed by visitors. Next to that you can find 8 vacation photos regarding Apartment Annapurna on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Annapurna Saas Grund. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

Family with young children, Febuary 2011
"Zeker een aanrader"
fam riemersma
7.0
08/03/2011 Dit is een top apartement met een zeer goed onderhouden kamers.
een oefenweide vlak naast de apartement en goede parkeerplaatsen.
De lift voor de karige piste,s van saas grund zelf ligt best nog wel een stukje weg.
Als je goed wil skieeen moet je naar saas fee.
Wij hebben weinig kunnen skieen want mijn vader viel al op dag 1 en brak zijn enkel.
Is dezelde dag in visp (in dal) al geopereerd en mog een week later per ambulance naar huis.
Wat ook een voordeel was ,was dat er gratis internet was. nu zekker zeer handig.
Tip neem wel een kabel mee hiervoor, draadloos werkt niet goed.
Nog een tip. neem alleen platte stekkers mee want die ronde van nederland passen niet in de stopcontacten.
Al met al een zeer goede apartement en zeker een keer terug.

ps in saas grund was het zeer rustig(was krokusvakantie) dus zwitserland valt een beetje uit de toon, zekker wat prijzen betreft, wat is het duur daar zeg.

With partner, August 2010
"Wederom Magnifiek !"
berkelaar
10.0
04/09/2010 In 2008 voor het eerst in dit appartement verbleven. Toen heeeeel goed bevallen (zie ons bericht 'Magnifiek). Nu wederom een week verbleven in dit appartement (nu in appartement nummer 3) en nog steeds niets op aan te merken: wederom alles geweldig. Alles is aanwezig in dit appartement, mooi en rustig gelegen, vriendelijke eigenaar, schoon en luxe appartement. Kortom: Top !

Group trip, June 2010
"Geweldig"
matty
10.0
04/08/2010 Heerlijk ruim appartement van alle gemakken voorzien met een schitterend uitzicht, echt een aanrader

Family with young children
"Perfecte locatie en super verzorgd"
De Lange
10.0
24/01/2010 In januari 2010 zijn wij met 4 volwassenen en 1 kind van 2 en een half jr naar dit appartement (app 1) afgereisd. Vrij nieuw allemaal met goede keuken en ruime koelkast. Voor kinderen is er niet zoveel. Wel is het appartement vrijwel direct naast de oefenpiste waar kinderen heerlijk met een slee omhoog kunnen om vervolgens omlaag te glijden.
Wij konden tot ons appartement skien en de gondel is een paar minuutjes lopen over een leuk weggetje tussen de huizen door. De pistes van Saas Grund liggen in deze periode van 10.30-15.30 in de zon. Saas Fee was een stuk kouder daar de zon maar 2 uurtjes per dag op de piste komt. Het skigebied van Saas Grund is erg gemoedelijk en in januari extra voordelig. Er zijn dan de kidsweken waarin er gratis skiles en kinderopvang is. Voor beginnelingen hebben ze 5 dagen 2 uurtjes les voor 120 Zw franc.
Kortom prachtige vakantie en wij gaan zeker terug.

With partner, August 2008
"Een geweldig super appartement"
jacqueliene
10.0
29/09/2008 Op dit appartement is helemaal niets aan te merken en raad het iederéén aan.
In één woord geweldig.
Helemaal alles voor elkaar en van alles voorzien.
2 badkamers met wc en 1 met bad en de andere met douche.
Een geweldig uitzicht van het ruime balkon.
Perfecte ligging tov de gondels, om de hoek.
Elke morgen verse broodjes bij de bakker paar meter verder weg. (deze heeft heerlijke tompoezen). Wij hebben een wandelpas gehaald zodat je onbeperkt met de gondels kon en daar zat de bus ook bij in.
Ideaal vooral omdat je er gigantisch veel wandelroutes hebt in de omgeving.
Wij zijn er 2 weken geweest en de auto heeft op 1 dag na op de parkeerplaats gestaan, ideaal uitgangspunt voor wandeltochten.
Dus het is zekers een aanrader voor eens een kijkje te gaan nemen in dit hele ruime appartement, wij hadden n 3 tot onze beschikking.
Zitten 4 appartementen in het chalet en is voorzien van een lift.
Een topper dus.

With partner, January 2008
Bart
Proximity to pistes
22/05/2008 Zeer verzorgd luxe appartement. Ruim, schoon en fris met een ruim balkom met mooi uitzicht op Saas Grund en de bergwereld. Bakker op 150 meter lopen. Zeer aardige eigenaar (Hotel Eden, op 200m afstand) waar niets te veel voor is. In hotel Eden kan men prima eten.

A Dalstra
Space
23/12/2007 zeer verzorgd,eigenaren waren vriendelijk en behulpzaam.
kosten noch moeite gespaard om nederlandse tv zenders te ontvangen.

Family
Theresia
6.0
Proximity to pistes
01/08/2007 Netjes en goed verzorgd appartement.
Moeilijk voor wat grotere auto's te bereiken.

With partner, July 2007
"Magnifiek !"
j
10.0
30/08/2008 Zeer mooi, luxe, verzorgd en schoon appartement, werkelijk niets op aan te merken. Het appartement bevindt zich in een chalet (met lift) met in totaal 4 appartementen. Wij hadden appartement nummer 4. Ruime keuken van alle gemakken voorzien (oven, magnetron, vaatwasser, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker etc). Twee prachtige badkamers waarvan 1 met bad en 1 met douche. Mooi ruim balkon met tuinset en prachtig uitzicht op de bergen! Vriendelijke eigenaar, die tevens eigenaar is van het 200m verderop gelegen hotel Eden. Bezoek hun internetsite! Kortom: niets dan lof.
Prachtig wandelen in de omgeving en mooie uitstapjes te maken naar bijv. Zermatt en Saas Fee.
Wij komen zeker terug !

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?