Reviews Hotel Zamani Kempinski*****

9.2
Weather

31  °C

25 May 2013

Unfortunately no photos available Add the first photo
Reviews Hotel Zamani Kempinski*****
Kiwengwa, P.O. Box 3140, 3140, Kiwengwa
If you want to avoid disappointment during your holiday in Hotel Zamani Kempinski*****? Then take a look at the reviews of Hotel Zamani Kempinski***** in Kiwengwa, written by other travellers.
Hotel Zamani Kempinski scores a 9.6 out of 10, based on 3 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Hotel Zamani Kempinski*****? Take a look at the reviews of Hotel Zamani Kempinski***** in Kiwengwa, placed by visitors. Next to that you can find 2 vacation photos regarding Hotel Zamani Kempinski***** on the Zoover website. You can view 1 video regarding HotelZamani Kempinski*****. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Zamani Kempinski***** Kiwengwa. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

There are 3 reviews of Zamani Kempinski*****

9.2
Show reviews from:
Family with older children, August 2008
"De hemel"
Julie
Child friendly
29/03/2009 Wij ( gezin van 3 personen: 2 volwassenen, 1dochter 16 jaar) zijn in augustus 2008 in dit hotel geweest..ADEMBENEMEND! Dit is onze 2de keer zanzibar en we reizen vaak naar Afrika, dus we hebben wel wat ervaring. Het hotel is vrij duur, maar zeker aan te raden! Alles is nieuw, en de bufetten zijn overheerlijk! Alles is tip top in orde... Wij hadden een suite omdat dit voor 3personen goedkoper is dan 2aparte kamers. De suites zijn super groot (2douches waarvan 1buitendouch, 1bad, 2 reusachtige flatscreens, 2grote balkonnen met overal zicht op zee, 1dakterras met stoelen, 1klein binnentuintje...) Je hebt ook een privéstrandje waar je via het strand (als het laag water is) of via shuttledienst (2min) naar toe kan. Het zwembad is wondermooi...alles eigenlijk! Het is wel aan te raden om eerst een safari te doen en om er dan enkele dagen (ik raad max. 5dagen aan) uit te rusten..Het beste hotel dat we ooit al hebben gehad in onze toch wel zeer uitgebreidde reiservaring! Het is de hemel op aard

With partner
luc Vandyck
02/01/2008 hoi,
recent verbleven wij in het gloednieuwe Kempinski hotel(luxe keten) in Zanzibar. Een droom van luxe en pracht en een supervriendelijke bediening. Ligt in een gigantich domein maar is het is echt zéér mooi. Er is een rustige sfeer en alles is aanwezig.
Eten is zeer goed en de faciliteiten van het hotel zijn prima.
Er is echter weinig te beleven en is een beetje afgelegen. Excursies staan nog niet op punt.
mijn advies : ga voor maximaal één week of combineer het met een safaritocht.

Family, August 2007
H.V
31/05/2008 fantastisch hotel,
echt een van de beste hoetls waar ik al heb verbleven,
wij hadden een suite met private pool,
met zicht op zee,
was gewoon weg schitterend,
het gewone zwembad was een infinity pool, en dan heb je nog een coctail bar aan zee,
het was een fantastisch maar veel te kort verblijf

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?