There are no English reviews of History and culture Chinatown See reviews in other languages. Or write your own review
translate Mwah 5 ronniethebomb, 08 November 2012 Vonden we een beetje tegenvallen. Weinig leuke restaurants, of we hebben ze gewoon gemist.
translate Gewoon leuk 8 Sabine, 17 October 2012 Kom je doorheen als je een fietstocht maakt. Allemaal kleine steegjes, erg van genoten!
translate mooie ervaring 8 Wissink van Laanen, 06 September 2012 helemaal te gek ook nog in een rolstoel ook.
translate met de fiets door Chinatown. 9 ruud en sandra, 24 August 2012 Met fietstourorganisator wezen fietsen door o.a. Chinatown, was een hele leuke ervaring door al die kleine steegjes waar het krioelde van de mensen. De geuren van eten en de bbq's die je tegemoet kwamen.
translate Je kijkt je ogen uit. 9 marieke_been1, 08 July 2012 Zoveel te zien! Een enorme verscheideneid aan etenswaren waarvan ik niet wist dat ze bestonden.. Erg druk en kleine straatjes maar absoluut de moeite waard!
translate vooral voor de sfeer 7 filip, 13 June 2012 als je op straat word aangesproken niet op ingaan: proberen je mee te lokken voor schoppingtoer
translate Chinatown 7 Marcin, 12 June 2012 Zycie toczy sie 24h a asortyment jaki jest tam sprzedawany rozni sie w zaleznosci od pory dnia. Wieczorami na uliczki wjezdzaja mini bary w ktorych dosc tanio serwowane sa rozne pyszne potrawy.