Choose an international website
33 °C
20 June 2013
Reviews Tiger Temple
71150; , Kanchanaburi
Do you want to know what others thought of Tiger Temple in Kanchanaburi? On this page you can take a look at reviews of Tiger Temple.
Tiger Temple
scores a
out of
, based on
reviews
read more
Are you curious about what other people thought of Tiger Temple in Kanchanaburi? Take a look at the reviews of Tiger Temple on this page. You can view 16
vacation photos
Other
Show airports on the map
To:
Locate all airports on the map
BANGKOK - BANGKOK INTERNATIONAL (117 km)
PRACHUAP KHIRI KHAN - HUA HIN (161 km)
RAYONG - U TAPHAO INTERNATIONAL (219 km)
BANGKOK - BANGKOK INTERNATIONAL (117 km)
PRACHUAP KHIRI KHAN - HUA HIN (161 km)
RAYONG - U TAPHAO INTERNATIONAL (219 km)
Other
Show airports on the map
Departure airport should be filled in
Destination airport should be filled in
The arrival date should not be older than the departure date
Hotel booking
Photos (16)
Videos (0)
Tips (0)
Question and Answer (0)
Did you visit this attraction?
Add your own review
DE(2)
NL(4)
ALL
Friends, 2011
"Om nooit te vergeten..."
Roel
31/12/2011
2011 - 25 Januari. Bezoek aan de Tiger Tempel (Wat Pha Luang Ta Bua) in Kanchanaburi. Bijzonder uitstapje. De tijgers zijn in gevangenschap geboren en worden goed behandeld en verzorgd.
Wij hadden zo onze twijfels, maar hebben geen gekke dingen gezien. Elke tijger heeft zijn eigen verzorger (Monnik). Die gaan liefdevol om met deze roofdieren, dat is ook te zien op dit filmpje.
De tijgers zijn vanaf 12.00 tot 15.00 te bezoeken. Ze zijn aan publiek gewend en gedragen zich zoals je kan verwachten van een tijger bij 38 gr. in de schaduw. Lui... Zo'n kop op schoot....een belevenis om nooit meer te vergeten!
Deze dieren hebben het hier beter dan in de natuur. Er wordt fanatiek jacht op gemaakt vanwege de prijs die voor de huid wordt betaald, ca. 2500 dollar.
Friends, 2011
"Doe het NIET!"
Priscilla
1.0
03/12/2011
Deze 'tempel' wordt helaas nog steeds druk bezocht door toeristen. Ik ben vandaag teruggekomen van een reis naar Bangkok. Ik schrok van het feit dat de Tiger Temple nog steeds zoveel wordt aangeboden in dagtripjes en dat een bezoek voor de meeste toeristen hoog op het to-do-lijstje staat. Zelf ben ik in 2007 geweest en ik vond het verschrikkelijk om te zien hoe zulke prachtige dieren worden misbruikt, ik kan niet anders zeggen dan dat het pure dierenmishandeling is. Tijgers die in een hete kloof worden vastgezet aan een te korte ketting zodat toeristen mooie foto's kunnen schieten en baby-tijgers opgesloten in een kleine ijzeren kooi. De kleintjes lopen op de ijzeren tralies en je kunt zelf wel bedenken dat de pootjes afentoe door de tralies glijden. Ik begrijp waarom mensen de tempel willen bezoeken; in 2007 ben ik immers ook gegaan. Ik ging ervan uit dat de dieren een goed leven hadden bij de monikken; wat heb ik mij daarin vergist!
Friends, Febuary 2010
"Geweldig om te zien!"
Wiljan
View photos
26/03/2010
De meningen over een bezoek aan de Tiger Temple zijn verdeeld. Er gaan geruchten dat de tijgers worden ingespoten met een verdovend middel. Ik heb dat niet kunnen constateren en te weinig kennis om dit te beoordelen. Niettemin een geweldige ervaring om hier te zijn en de tijgers aan te raken. Op verschillende tijden worden fotosessies gehouden waaraan je mee kan doen. Het komt erg commercieel over.
Travelling alone, July 2004
"Zo dicht kom je never more bij een tijger"
Bart
View photos
13/01/2011
Zelf heb ik een hele duidelijke mening over de tigel temple. Vooraf leek het me geen plan hier heen te gaan, maar toen ik op Discovery Chanel een docu zag werd ik toch nieuwsgierig. Als het dierenleed was zouden zij het zeker niet promoten! Een aantal keer per dag word er een fotoshoot gehouden, dit om het verzorgen van de dieren en onderhoud van de hokken mogelijk te maken. De tijgers zijn vegetarisch en krijgen geen lappen vlees te eten. Ze zijn in prima conditie en er is alle mogelijkheid te zien hoe ze slapen, het ziet er allemaal prima uit.
Het voelt machtig om zo dicht bij de dieren te staan die met één uithaal een eind aan je leven kunnen maken.
De excursie is makkelijk te combineren met een bezoek aan erawan waterfalls en bridge over the river kwai, dit zit allemaal in hetzelfde gebied.
Van mij uit een 100% aanrader!
Actions for Tiger Temple
Add photos
Add videos
Add attraction
Mail a friend
Print reviews
Copy the link below
Click here for all Zoover widget options
Best Accommodations in Kanchanaburi
Jeath War Museum
Chungkai
Hellfire Pass Museum
Hellfire pass
Which European tourist is the best dressed?
Dutch
Scandinavian
Spanish
Turkish
Current score
Create a Zoover Account and manage your accommodaton, attraction, or restaurant.
Click here for more information