Reviews Apartment Paradise***

32  °C

20 May 2013

Paradise***
Reviews Apartment Paradise***
Gazi M. Kemal Bulv. Anitköy 2, 39100, Gümbet (nearby Bodrum)
If you want to avoid disappointment during your holiday in Apartment Paradise***? Then take a look at the reviews of Apartment Paradise*** in Gümbet (nearby Bodrum), written by other travellers.
Apartment Paradise scores a 8.6 out of 10, based on 69 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Apartment Paradise***? Take a look at the reviews of Apartment Paradise*** in Gümbet (nearby Bodrum), placed by visitors. Next to that you can find 7 vacation photos regarding Apartment Paradise*** on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Paradise*** Gümbet (nearby Bodrum). You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

Font size: A A A

"Leuk!"
shirleyvk
6.0
7.0
15/02/2010 Leuk appatement, met een klein balkon. Ik vond het zwembad IJSkoud. In de buurt is veel te beleven, iets wat last van de discotheek, maar dat mocht de pret niet drukken. Allemaal leuke restaurantjes in de buurt. Zeer aardige mensen daar, alleen opdringerig. Dicht bij het strand.

With partner
bert
Space
23/12/2007 Ik snap niet hoe mensen erbij komen dat het smerig is en er kakkerlakken rondlopen want alles was perfect georganiseerd van handdoek t/m barbeque zelfs de poetsvrouwen superschoon was alles,alleen er is EEN groot probleem die omliggende hotels maken alles kapot voor die mooie appartementen-complexen,voor mij mogen ze all/inclusief verbieden,dan die kunnen de mensen zelf ook eens wat verdienen met een appartementen complex.

With partner, September 2007
erik en jolanda en ...
7.0
27/09/2007 hallo hier een berichtje van ons uit hoevelaken,wij vonden het een leuk app gezellig en schoon voor ons de eerste keer daar,vooral,wij liggen meestal op het strand maar de laatste 4 dagen bij het app, omdat ik ziek was het gaat nu weer wat beter ik ben goed geholpen daar in het app door sjaakie en hollandse vrouw[nogmaals bedankt jullie] wij willen het personeel nog bedanken voor de service wij komen zeker nog een keer teurug daar.tineke van oad ook nog bedankt voor de hulp. gr die wij allemaal hebben gesproken

Friends, August 2007
Vrienden
Space
17/09/2007 Prachtig complex, van lawaai weinig last gehad.
Aardige, behulpzame mensen op het complex met inderdaad als topper Sakim. Moeten ze zien te behouden want toppertjes zijn schaars. Ga zeker nog een keer. Maar ja, moeten we wel zelf boeken als dit complex uit de Nederlandse gidsen gaat verdwijnen. In de buurt leuke winkels en restaurants waar je goed kunt eten. Dit complex heeft alles voor een super vakantie.

Friends, August 2007
Marleen
Space
31/08/2007 IK heb een hele leuk vakantie gehad in paradise Sakin de barman een geweldige knul die voor iedereen een praatje heeft en niks is teveel voor hem, van de herrie geen last gehad. De eigenaar van paradise vond ik ook een geschikte man.
Als het lukt ga ik zeker nog een keer terug naar paradise met mijn gezin. Iedereen was even vriendelijk daar niks was ze teveel als je wat vroeg.
En duur was het daar zeker niet en ook was alles heel schoon en werd het appartement elke dag schhon gemaakt en was er elke keer weer een verassing met de handdoeken of je laken die ze op een leuke en mooie manier op je bed neerlegden dat maakte het nog leuker.
Ik zou zo weer gaan. TOP!!!!!!!!!!!!!

Family
patricia
Space
19/07/2007 hallo, wij zijn van 29 juni tm 10 juli hier geweest.
mooie appartementen, mooi zwembad.
wij waren hier met ons gezin met 2 kinderen. de kinderen hebben een top vakantie gehad.
dit was ons 2e jaar in gumbet, 1e keer bij paradise.
geen geluidsoverlast gehad van discotheken.

Jordi & Xenna
10.0
01/07/2007 Wij zijn hier geweest van 05-06-07 tm 19-06-07, en wij hebben het fantastisch naar ons zin gehad, onze papa en mama ook, zij hebben gezegd dat we volgend jaar weer gaan, wat betreft de muziek en de ongedierte die hebben wij niet gezien en gehoord...Het complex ligt goed centraal, met alles in de buurt...

Jordi & Xenna (2 jaar).

adam
1.0
26/06/2007 het is echt een bende het is dan ook weg gepropt in een straat bekneld tussen de groteren holels de herrie daar beaam ik ik heb een slechte vakantie gehad ik zal als ik jullie was er echt niet heen gaan de kakerlakken liepen er rond groet adam

Nicole en Marco
Price / quality
21/11/2006 waren van de zomer voor het eerst in Paradise geweest en het is ons ONTZETTEND! goed bevallen.Het is zeker voor herhaling vatbaar.De herrie waar iedereen over praat valt echt wel mee,zo erg is het niet.Kamer en bediening zijn allemaal tiptop in orde. En Sakin de barman al helemaal.Wij willen bij deze Wim en Els wel even de groeten doen uit Limburg.En natuurljk ook de rest. Nicole en Marco

casper irene en maa...
1.0
05/11/2006 Overdag wel leuk in de avond veel herrie van hotels in de buurt zorgen er dan voor dat je geen oog dicht doet , beetje benidormachtig wel jammer mensen daar wel aardig zonde van de herrie. Wij gaan hier nooit meer naar toe te veel karaoke en disco en zo
en ook veel wil je zus kopen en wil je zo kopen.
het is een vies land overal ligt troep en vuil.
goedkoop is het ook niet je bent vele malen voordeliger uit in nederland en in andere landen.
wij hadden er veel meer van verwacht

cas ireen en maaike

1 2 3 4 5 6 7 next

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?