Reviews Villa Hacienda Turkey

19 June 2013

Hacienda Turkey
Reviews Villa Hacienda Turkey
Kusadasi
If you want to avoid disappointment during your holiday in Villa Hacienda Turkey? Then take a look at the reviews of Villa Hacienda Turkey in Kusadasi, written by other travellers.
Villa Hacienda Turkey scores a 9.5 out of 10, based on 6 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Villa Hacienda Turkey? Take a look at the reviews of Villa Hacienda Turkey in Kusadasi, placed by visitors. Next to that you can find 2 vacation photos regarding Villa Hacienda Turkey on the Zoover website. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Hacienda Turkey Kusadasi. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

There are 6 reviews of Hacienda Turkey

8.5
9.7
Show reviews from:
Friends, June 2011
"Een schitterende vakantie in een royale omgeving!"
Hlema en Henk Hogen...
10/08/2011 Een schitterende vakantie in een royale omgeving! Pamukkale, Didyma, Efese, Priene, Miletos, Milli Park..……zijn nu onvergetelijke herinneringen. De kleurrijke markten in Soke en Selcuk, de kleine doch fijne restaurantjes her en der, de eeuwige Turkse glimlach....hebben ons beeld van dit land grondig bijgesteld. In 1 woord: een droomvakantie. Wij hebben veel bezocht en toch ook veel genoten van de late namiddagen aan het zwembad. Jullie huis heeft ons toegelaten om Turkije te leren kennen in optimale omstandigheden. Jullie hebben hier een zalige plek van gemaakt. Het zal me bij blijven, die leuze bij elke maaltijd: wish it, dream it, do it! Jullie hebben dat knap gedaan.

Friends, May 2011
"Paradijselijk"
Marijke
Space
13/09/2011 We hebben het in 1 woord "geweldig" gehad hier op de Hacienda. Alles zat mee, heerlijk weer, een prachtig huis, heerlijk zwembad en adembenemend uitzicht. We hebben de sfeer en de warmte van het land en de mensen ervaren en zijn verslaafd geraakt. Dit zal dus niet de laatste keer zijn dat we Turkije bezoeken. De uitstapjes waren zeer de moeite waard en dineren bij de ondergaande zon was top! De hacienda is een paradijselijk oord.

With partner, September 2010
"Helemaal fantastisch! Boven verwachting!"
Marja Bleeker
08/08/2011 Zoals de zonsondergang hier fascineert, keer op keer, ervaren we de
leefruimte als een groot goed, de stijlvolle slaapkamer als een dagelijks
genoegen, het klimaat als een persoonlijke koestering, en laven we ons aan
het zicht vanuit het zwembad. Boven verwachting!

Group trip, July 2010
"Fantastisch!"
Tamara
Space
17/10/2010 Lieve mensen, wij hebben genoten van de warmte. De gastvrijheid van de Turkse mensen, de rust en ruimte van jullie prachtige huis. Het zwembad is top. Het land, de hectiek van het commerciele Kusadasi. De authenticiteit van het Turkse land, prachtig! Hartelijk dank.

With partner, April 2010
"Villa Felderhof in Turkije"
Jos Bleeker
Space
12/01/2011 Fantastische vakantie in een schitterend gelegen huis. Prachtige Haciënda in een rustige omgeving. Net buiten het gezellig drukke kusadasi. We komen zeker terug!

Friends, July 2008
"In één woord GEWELDIG !!!"
Mw. Jochemsen
Space
12/04/2009 Wat een vakantie; ideale plek, heerlijke omgeving en een echt 'thuis' gevoel !! Voor een ieder die van rust en ruimte houdt, maar ook de stad is makkelijk bereikbaar met de Dolmus. Zeer vriendelijke mensen en een gemoedelijke sfeer.

Wij gaan zeker terug !

Click here for all Zoover widget options

Which European tourist is the best dressed?