Reviews Atlantis Waterpark (Aqua Park)

Weather

27  °C

25 May 2013

Atlantis Waterpark (Aqua Park)
6.3
Reviews Atlantis Waterpark (Aqua Park)
Uzunyalı 203 Sok, 48700, Marmaris
Do you want to know what others thought of Atlantis Waterpark (Aqua Park) in Marmaris? On this page you can take a look at reviews of Atlantis Waterpark (Aqua Park).
Atlantis Waterpark (Aqua Park) scores a 6.3 out of 10, based on 17 reviews
Are you curious about what other people thought of Atlantis Waterpark (Aqua Park) in Marmaris? Take a look at the reviews of Atlantis Waterpark (Aqua Park) on this page. You can view 1 vacation photos regarding Atlantis Waterpark (Aqua Park). - - -
Font size: A A A

1 2 next

There are 17 reviews of Atlantis Waterpark (Aqua Park)

Friends, October 2012
"Leuk"
Conny Huygens
14/10/2012 zaten wij naast leuke glijbanen

Family with young children, August 2012
"Zwembad"
Lucie
2.0
05/10/2012 veel te druk die dag dat wij er waren , mijn kinderen zijn 12 jaar en 9 jaar , die waren gewoon bang om ergens in de rij staan wachten , we waren er om 11.oo uur en we hadden het om 13.00 wel gezien. te duur voor een paar uurtjes wachten op de golven die nooit kwamen.

Friends, August 2012
"Slecht en slordig waterpark"
Matthijsse
4.0
19/08/2012 Weinig glijbanen en erg kinderachtig. Was slordig aangelegd en rommelig. Mijn vriend heeft zijn rug ook opengehaald aan een glijbaan.

Friends, August 2012

14/12/2012 erg klein daarom snel klaar er daar is het met een aantal kinderen

"Te doen."
Karly dacher
6.0
13/08/2012 wij hadden gratis toegangs kaarten gekregen. Als wij hier geld voor moesten betalen waren we waarschijnlijk niet gegaan. Dit komt misschien ook doordat ik normaal all in zit en dan ook zulke glijbanen heb. Dit is niet een uitje voor de hele dag, we hebben ongeveer een uur gegleden en 3 uur geslapen.

Family with young children, July 2012
"Zeker doen met kinderen"
veldeman guido
27/07/2012 kinderen waren echt blij ,en tevreden!!!!!!

"Aquapark"
Van Acht
29/07/2012 Het was leuk, en ik heb me niet verveeld. Als je even geen zin meer in aquapark hebt, kun je naar het strand. En daarna kun je weer terug naar het aquapark

Family with older children, July 2012
"Heel leuk voor kinderen maar ook voor volwassenen"
wilfried van vuuren
17/07/2012 Enorm waterpark met vele mogelijkheden. Aanrader. Als je de avond ervoor de reservering doet kun je korting krijgen op je entree.

"Leuk dagje uit!"
K
7.0
04/09/2012 Leuk om een dagje naartoe te gaan, maar is niet heel groot.

1 2 next

Actions for Atlantis Waterpark (Aqua Park)

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?