Reviews Lodge Mvuu

Weather

29  °C

24 May 2013

Unfortunately no photos available Add the first photo
1 Review
Reviews Lodge Mvuu
Mafuta
If you want to avoid disappointment during your holiday in Lodge Mvuu? Then take a look at the reviews of Lodge Mvuu in Mafuta, written by other travellers.
Lodge Mvuu scores a 8.0 out of 10, based on 1 reviews
Are you curious about what to expect on your holiday in Lodge Mvuu? Take a look at the reviews of Lodge Mvuu in Mafuta, placed by visitors. - - -
Unfortunately there are no English reviews for Mvuu Mafuta. You can be the first to add a review.

Did you stay at this accommodation?

1 Review in Mvuu

1 Review
Show reviews from:
Friends
Lex van de Pol
7.0
21/05/2008 Twee uur rijden vanaf de high way ligt deze Mvuu Lodge in de Lower Zambezi. Hier hebben we gekampeerd tegen de Zambezi rivier aan. De kampeerplaatsen zijn er ruim, er zouden wel 10 tenten kunnen staan, mits er niet van die gevaarlijke worstenbomen zouden staan (met worsten van 5 kilogram die op je tent kunnen vallen). Iedere kampeerplek heeft een eigen toilet en douche, met warm water van een geiser. Allemaal erg netjes maar het moet niet regenen want er zit geen dak op. Olifanten en nijlpaarden lopen geregeld door de camping. We hebben er een leuke game drive gehad, en met vissen hebben we een tiger fish gevangen. De eigenaren waren net nieuw en waren erg gastvrij.

Click here for all Zoover gadget options

Which European tourists annoy you the most during your holiday?