Dit is een ontzettend fijn complex. Wij zaten in de bovenste studio. De kleinste kamer volgens de eigenaren, maar wat een heerlijk plekje. Alles was op 1 kamer met een badkamer met een heerlijke douche ernaast. Er was een klein keukenblokje met 2 elektrische plaatjes, een koelkastje, een waterkoker en een senseo, De bedden waren alleen wat hard maar dat was ook het enige mindere puntje.
Het was er ontzettend schoon en gezellig ingericht. Dit geldt voor het hele complex.
Als je ontbijt erbij gekozen had dan kreeg je in de ochtend een mand waar je dan je zelfgekozen broodjes/beleg/fruit & drinken in kon doen. Dit at je dan op op de kamer. Alles erg uitgedacht op een zeer leuke manier.
De eigenaren zijn enorm gastvrij en hartelijk. Ze zijn zeer zorgzaam en denken met je mee als dat nodig is. Ze hebben ons een dag opgehaald uit het skigebied Lermoos aangezien we niet helemaal konden vertrouwen op de bus. Er rijdt een bus waarmee je kunt overstappen om naar andere skigebieden te gaan. Echter deze rijdt zeer weinig en ook niet altijd terug naar Berwang. Het is geen aanrader om zonder auto naar Berwang te gaan tenzij je alleen in dit plaatsje wilt blijven.
Het skigebied in Berwang is heel vlakbij, op loopafstand. Het is wel een klein gebied en niet heel hoog. De sneeuw was in onze tijd niet heel goed meer. Dan kan je uitweiden naar hoger gelegen pistes in Lermoos of de Zugspitze. Ook Erwald schijnt een mooi gebied te hebben. Berwang is perfect om te leren skien of met kleine kinderen.