There are no English reviews of History and culture Seine River Cruise and Paris Canals Tour See reviews in other languages. Or write your own review
translate Fantastisch 8 Ange, 09 July 2019 Ik heb een 4daagse stedentrip genomen naar Parijs en dit was het beste ooit. We zijn langs de grote monumenten geweest.
translate In een woord geweldig voor herhaling vatbaar 10 marianne ploegmakers, 14 April 2019 vergeet geen fotocamera, je kunt geweldige dingen zien ,voor ieder is er wat te zien of doen.De tijd vliegt ,maak ook een tocht op de seine.De busreis gaat snel en je hebt meer dan genoeg stops waar je iets kunt eten en drinken.de chaufeur kun je alles vragen en hij helpt je ook.
translate Het was een fantastisch verblijf! 10 Monique, 01 March 2018 Ik heb genoten van de mooie tocht over de Seine. Het weer zat natuurlijk ook mee.Het hotel was goed en gunstig gelegen. Voortreffelijk restaurant en mooie kamer.
translate In 1 woord perfect. 9 zh karssen, 23 February 2018 1 Dag is veel te kort eigenlijk.Hou er rekening mee dat een tweede trip nodig is om alles te zien.En dat is geen straf het is allemaal perfect .Of boek een meerdaagse reis dat kan natuurlijk ook.Wij gaan dit jaar weer.
translate Doen!! 8 Arie Knetsch, 27 January 2018 Hotel aan het water, geweldig!! Parijs + Versailles, april in Paris
translate massa toerisme 5 marco, 10 January 2015 wij zaten op een grote boot vol gestamt met chinese, er liep een bandje af die alles in 10 talen vertelde.
translate Ga nooit met een rondvaart mee 5 Marscha, 05 May 2014 Dit jaar voor het eerst een rondvaart over de Seine gedaan. Echt ontzettend saai. Je ziet niet veel van de omgeving. Je kunt beter een bustour doen.
translate Bateaux Mouches! 10 Dietrich, 09 April 2014 Wanneer men dit wil doen, kiest men best voor het luxueuze diner op de Bateaux Mouches. Op en top vriendelijke, gecombineerd met heerlijk eten, een lekker wijntje en.... prachtig zicht.... by night is het onvoorstelbaar!
translate Absolute Aanrader 9 Mar, 31 August 2013 Dit moet iedereen doen aan eenbezoek in Parijs. Prachtig en erg indrukwekkend. Je ziet heel de Seine, erg mooi.
translate Batobus 8 I.Koopman, 29 August 2013 Tip: i.p.v. een rondvaart pak de Batobus, dit is een hop on hop off boot die op 8 haltes bij bezienswaardigheden stopt. Je kan gedurende de hele dag op en af stappen. Je kan ook de hele ronde blijven zitten, dit duurt ca 90 minuten. Enige verschil met een rondvaartboot: stukken goedkoper echter zonder commentaar over wat je ziet.